Afdeling 27's husorden

Om afdelingen.

1.1 Afdeling 27 er bygget i 1932 og består af 155 lejemål og 5 erhvervslejemål

1.2 Den daglige drift, vedligeholdelse og personaleledelse varetages p.t. af Ejendomservice & fraflytning i AAB´s administration.

1.3 Afdelingsbestyrelsen varetager af afdelingens interesser og påser, at der er god orden i afdelingen. Afdelingensbestyrelsen har p.t. ikke ansvar for drift. Afdelingensbestyrelsen er valgt af beboerne.

1.4 Afdelingen har en hjemmeside ( www.afd27.dk ), som indeholder supplerende informationer til denne husorden, blandt andet kontaktinformationer til varmemesteren, administrationen og bestyrelsen.

 

Om denne husorden.

I en almen boligafdeling bor vi rigtig mange mennesker sammen på et ikke særlig stort areal. Det er vel nærmest som et lille samfund, hvor vi alle er forskellige, har forskellige forventninger og krav til at bo.

Vi skal kunne fungere sammen, og det er derfor nødvendigt med nogle regler og retningeslinjer, som kan være med til at skabe et godt klima, tryghed og tilfredshed i blandt afdelingens beboer.

Det er i vores fælles interesse, at vores ejendomme og friarealer holdes i en pæn stand - dels fordi vi alle gerne vil have noget pænt at se på og dels for at holde omkostningerne til vedligeholdelse nede.

For at kunne fungere godt sammen med de beboer, der bor omkring os, er det vigtigt, at alle bestræber sig på at tage hensyn til hinanden og forsøger at undgå konflikter. Det er derfor vi har udarbejdet denne husorden.

Afdeling 27 er parlamentarist, hvilket betyder at du som udgangspunkt bør kontakte administationen (frem for bertyrelsen) vedrørende forhold omfattet denne husorden.

Få besked, når der er nyt på hjemmesiden 

Hvis du ønsker at få tilsendt en mail, når der er nyheder på hjemmesiden, kan du sende en mail til nyhed@afd27.dk - så bliver du skrevet på maillisten. 

Ønsker du ikke længere at modtage mails om nyheder, kan du afmelde dig på nyhed@afd27.dk